- Konbuyu başlatan
- Irk
-
- Job
-
Merhaba KnightKingdom Ailesi,
Chaos Silahları oyundaki en prestijli ve değerli silah sınıflarından biridir. Bu rehberde, Chaos Silahlarını üretmek için gereken materyaller, bu materyallerin nereden elde edildiği ve craft sürecinin nasıl işlediği detaylı şekilde açıklanmıştır.
Chaos Silahlar güç olarak Krowaz silahlarıyla aynı değerlere sahiptir. Not: Skill Option özelliği bulunmamaktadır.
Chaos Silahları oyundaki en prestijli ve değerli silah sınıflarından biridir. Bu rehberde, Chaos Silahlarını üretmek için gereken materyaller, bu materyallerin nereden elde edildiği ve craft sürecinin nasıl işlediği detaylı şekilde açıklanmıştır.
Chaos Silahlar güç olarak Krowaz silahlarıyla aynı değerlere sahiptir. Not: Skill Option özelliği bulunmamaktadır.
Chaos Silahlarını Yapmak İçin Gereken Materyaller
Chaos Silah üretimi için aşağıdaki eşyalar gereklidir.
5x Chaos Orb
20x Chaos Skull
20x Chaos Crystal
1x Platinum Bar > Sundries'ten 500.000.000 Noah karşılığında satın alınabilir.
Chaos Orb > Sadece bahçe farmından elde edilmektedir.

Chaos Crystal & Chaos Skull > Auto-Mining'den elde edilmektedir.

Bu 3 materyali topladıktan sonra Moradon’daki Hepa Pupil Shozin giderek Dragon Shell zırhınızı üretebilirsiniz.
Chaos Silah Craftı Nerede Yapılır?
Gerekli materyalleri topladıktan sonra:
Bu NPC’ye giderek materyallerinizi teslim edebilir ve Chaos Silahınızı üretebilirsiniz.

Chaos Silah Üretim Oranları
Chaos Silah üretim sistemi, çeşitli materyallerin birleşimine dayanır ve:
Başarı şansı %25'tir
Shadow Piece kullanarak başarı oranını %75'e çıkarabilirsiniz.
Başarılı üretim sonrası zırh +1 olarak çantanıza gelir ancak:

Chaos Silah Craft Açılış Dönemi
- Sunucu başlangıcında Chaos Silah birleştirmesi kapalı olacaktır.
- Craft sistemi 16.01.2026 19:00'da aktif edilecektir.
Bu sayede erken dönemde item dengesi korunacak, rekabet ilerleyen süreçte artırılacaktır.
Son düzenleme: